Acum este: Joi Ian 18, 2018 7:48 am

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

1.Nu face spam mai mult de sase smille forveaza BAN. 2.Nu folosi cuvinte vulgare în mesaje sau propziti ca sa nu fiu nevoit sati dau BAN. 3.Nu face reclama la bloguri,forumui cu tema Metin2 altfel ban. 4.Nu insulta membri forumu-ului sau Echipa M2B 5.Orce avertisment de la GA/GM/SGM/ trebuie loat în considerare alt-minte banarea este permisa. 6.In joc toți membri nu au voie sa atace persoanele cu un grad josnic ex:agresiv. doar dacă aceste persoane vau atacat și pe dumneavoastră. 7.Datul pe liber este permis doar persoanelor care au peste lv30[Daca vreți sa fiți bătuți de toata lumea dativa pe liber și la lv15 dar sa nu îmi dați mie PM.] 8.Licorile Roșii sau Verzi nu sunt permise în duel-uri. 9.Te rugam casa ai descarcat în calculator și metin2 ro pentru o funcționare mai buna a Metin2 RO-GL. 10.Daca vedeți pe cineva care încalcă aceste reguli de tor sami dai un PM. 11.Nu folosiți nume în forum/joc ofensatoare sau care indica un anumit lucru. 12.Nu faceți dublu & triplu post la o postare dacă nu aveți comentări ori veți primi un avertisment. 13.3 Avertismente primite de la Staffi înseamnă ban (durata ban-ului se decide prim motivul și cauza acestuia). 14.NU UITAȚI NICIUN MEMBRU AL STAFF-ULUI NU UITA DE REGULI PE ACEST FORUM!